| Home | Contact |

Het laatste nieuws

02-03-2015

Koopzondag 27 november

Badmodemerk Beachlife begint bij mensen met een jonge geest die avontuurlijk en vrij zijn. Zij houden van het strandleven en genieten volop van ieder moment. Met een positieve attitude zijn zij de designers en inspirators van Beachlife. Wees avontuurlijk en kom naar Elle om te kijken of Beachlife iets voor u is!

20-09-2014

Skiny

Een goed gevoel over jezelf, en er goed uitzien ook natuurlijk. Ongeacht wat er gebeurt. Op elk moment van de dag. En voor elke gelegenheid. Hiervoor is een perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en trendy ontwerpen nodig. Collecties voor elke lifestyle. En de mogelijkheid om de meest uiteenlopende ontwerpen te combineren. Dit is wat Skiny voor staat.

28-03-2014

Koopzondag 30 maart

Elle Lingerie showt haar zomerse lingerie en bikini collecties op koopzondag 30 maart! Kom kijken en laat je zomers verrassen door de mooie nieuwe collecties.

13-01-2013

Charlie Choe

Wil je een hippe pyjama kopen? Charlie Choe is het merk waar je een comfortabele pyjame, pyjamabroek, shortama, of slipdress kunt kopen die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook vooral heerlijk zit. Onze fashionable sleepwear is niet alleen voor in bed, maar ook als loungewear.

29-09-2012

Empreinte nieuw!

Voel en ervaar de Frans passie in het merk Empreinte, nieuw bij Elle Lingerie. Empreinte is een kwaliteitsmerk in de lingerie en badmode dat uitmunt in pasvorm voor de vrouw met een volle boezem die zich graag als dame wil kleden. Door de verleidelijke materiaal keuze en de weergaloze pasvorm kan Empreinte lingerie heel veel vrouwen blij maken met luxe op het lichaam.

28-09-2012

Charmor bij Elle.

Nieuw bij Elle Lingerie: Charmor. Nachtkleding met mooie uitgewerkte designs voor dames die van zachte stoffen houden met een elegant model. De kracht van Charmor zit hem in de combinatie tussen schoonheid, comfort en de beste kwaliteit. Kom Charmor passen bij Elle Lingerie en ervaar de fijne kracht van Charmor.

24-09-2012

Nieuw: Un Usual

Stijlvol, sexy en anders dan anderen zijn. Un Usual voldoet aan de behoefte van jonge vrouwen met grote cupmaten. Un Usual, het nieuwe lingeriemerk van Elle Lingerie. Een nieuwe collectie met de perfecte pasvorm. Vele heldere kleuren, maar ook unieke designs met prints of trendy ontwerpen. Voor elk wat wils dus.

04-03-2012

Simone Pérèle.

Het merk Simone Pérèle, een So French-lingeriemerk: de perfecte combinatie tussen knowhow en stijl. Een luxe Frans lingerie merk. Een collectie van luxe kant soorten die goed de vrouwelijkheid onderstrepen. Veel aandacht voor de pasvorm en het draagcomfort. Simone Pérèle biedt zowel modieuze als comfortabele modellen. Nu bij Elle Lingerie!

05-03-2012

Elle's nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends, de nieuwste collecties? Wil je op tijd zijn voor de acties van Elle? Weten wanneer je kunt genieten van de mooiste kortingen? Elle vertelt je het allemaal in haar nieuwsbrief. Meld je nu hier aan en mail Elle dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen! We keep in touch!